Camping ’t Boerenland, welke is aangesloten bij de SVR, heeft 25 plaatsen. De meeste plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau voor onder uw voortent of luifel.
Er is naast uw tent, camper of caravan plaats om uw auto te parkeren.
Inmiddels zijn meer dan de helft van de plaatsen voorzien van rioolaansluiting voor al uw afvalwater. (evt. benodigde slangen aanwezig)
Voor elke plaats is er elektriciteit aanwezig met een capaciteit van 10 ampère.
Per aansluiting is een meter geïnstalleerd zodat u naar stroomverbruik betaald en niet naar een standaard tarief.
(het gemiddelde gebruik per etmaal is rond de 4 kWh, per kWh betaald u €0,50)

Rondom de camping is een wal met daarop bomen en struiken die voor beschutting zorgen maar tevens nog de gelegenheid geeft voor een weidse blik.
We onderhouden met grote zorgvuldigheid onze mooie grasmat.

In ons verwarmde toiletgebouw, welke te bereiken is via een verhard pad, voelt u zich vast en zeker prettig. We werken niet met muntjes! Onder het kopje Sanitair kunt u uitgebreide informatie/foto’s vinden.

U kunt uw fietsen bij ons in de schuur stallen. Ook kunt u hier uw electrische fietsen opladen. In deze schuur staat tevens een kast met boeken en spelletjes, waaronder het "molka" spel.

We zijn actief boer, wat betekent dat u bij ons nog echt kunt “kamperen bij de boer”.
De camping is gelegen aan de rand van het dorp Wapse en grenst aan het prachtige natuurgebied "het Drents Friese Wold", welke ca. 6100 hectare groot is.
U kunt hier naar hartelust fietsen, wandelen, geocaching en in alle rust genieten van het fraaie landschap, met bossen, heide, zandverstuivingen en schitterende vennetjes.
De Drents Friese Wold route loopt langs ons huis, dus u kunt direct vanaf de camping starten en wij zijn er van overtuigd dat u voldaan weer bij uw "huis" terugkomt. Naast het prachtige landschap kunt u hier ook genieten van talloze andere bezienswaardigheden, zoals:
-Shakespeare voorstellingen
-het onderduikershol
-het zeemuseum
-de schaapskooi

Ook altijd gezellig zijn de zomeravondmarkten in Diever en Vledder. Deze 2 dorpen liggen op slechts 4 kilometer afstand van Wapse. Er is een map op de camping aanwezig mbt winkelopeningstijden tot bezienswaardigheden. Al onze gasten krijgen ter leen een map met daarin vele fietsroutes. Inmiddels kan er ook in onze omgeving gefietst worden volgens de knooppuntroutes.
Onze camping is geopend van 15 maart t/m 30 oktober. Vanaf 1 december kunt u voor het volgende jaar reserveren.We hanteren de tarieven volgens de SVR richtlijnen en hebben ook speciale aanbiedingen. Deze kunt u vinden onder het kopje Aanbiedingen.

 

Home Sanitair Info Tarieven Aanbieding Foto's Gastenboek Westerveld